Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TALLER DE TEATRE CABARET FEMINISTA: “Cabaret Revoltoso”

23 May, 2023 @ 18:00 - 20:30

TALLER DE TEATRE CABARET FEMINISTA: “Cabaret Revoltoso”

Des d’Entrepobles, Cooperativa Cúrcuma i La Cimarrona Periferias , et convidem a participar en un taller de teatre cabaret feminista no mixt.  A través d’aquesta proposta teatral de tradició llatinoamericana volem:Promoure espais de debat reflexiu i reivindicatiu sobre les lluites, resistències i contextos migrants facilitats al voltant de  conceptes com migracions, territoris, cosos, racialització i activismes.

Reivindicar les tradicions del teatre popular, el teatre de barri i el teatre cabaret feminista com a vehicle d’educació popular ajuntant la tradició llatinoamericana com eina de trasnformació social.

I per què un taller de teatre cabaret feminista? El teatre cabaret feminista busca qüestionar les estructures que ens oprimeixen, sotmeten els nostres cossos i generen relacions desiguals de poder. És una proposta d’humor i crítica política, que beu de les tradicions del teatre popular i social d’Amèrica Llatina, i que ens convida a riure’ns ben fort del poder per transformar-lo.

QUÈ: 5 sessions de teatre cabaret feminista de 2.30 hores durant els mesos de maig a juny. Comencem el dimarts 2 de maig i acabem el dimarts 6 de juny amb una mostra del taller.

DÍES: 2, 9, 18, 23, 30 de maig

Horari: Dimarts de 18.00 a 20.30

Mostra final: 6 de juny

ON: Espacio La Cimarrona Periferia  (Metro L1-L5) – Barcelona (Pendent de confirmar)

COM: A través d’improvisacions, del joc, de perruques, de la rialla, del ball i de les cançons, treballarem la imaginació, la intuïció, l’atenció, l’escolta i l’espontaneïtat.

DIRIGIT A: Dones, lesbianes i trans* de la comunitat migrant i/o racialitzades.

PREU: Activitat GRATUÏTA!

QUI: Formació impartida per la Magy Castillo de la Cooperativa Cúrcuma, actriu, instructora i activista feminista i antirracista de formació a la psicología i el teatre popular.

INCRIPCIONS a través d’aquest enllaç

Details

Date:
23 May, 2023
Time:
18:00 - 20:30

Details

Date:
23 May, 2023
Time:
18:00 - 20:30