Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Taller sobre Protecció Integral feminista a València

17 October @ 16:00 - 18:30

Taller sobre Protecció integral feminista

Des d’Entrepobles i en col·laboració amb Periferies, vos convidem al taller sobre protecció integral feminista on parlarem des  de l’experiència pràctica d’acompanyament a defensores, posant èmfasis en la dimensió de les cures i en l’acompanyament psicosocial on comptarem amb les experiències de les companyes de la Iniciativa Mesoamericana de Mujeres Defensoras de Derechos Humanos (IMD)

Amb la participació de:

  • Lilian Girón, Psicòloga, acompanyant a supervivents de violència sexual, facilitadora de la Teràpia de Retrobament, feminista i coordinadora de La Siguata, casa de sanació, Autocura i Cura Col·lectiva per a defensores. Acompanyant d’organitzacions i dones hondurenyes buscadoras dels seus familiars desapareguts en la ruta migatoria.
  • Liana Funes, Defensora Feminista, educadora popular, psicodramatista. Coordinadora de la Comissió d’Autocura, Cura Col·lectiva i Sanació de la Xarxa Nacional de Defensores de Drets Humans a Hondures (RNDDH) i miembra de la Comissió Regional d’Autocura de la IM-Defensores, i de la Comissió Promotora de la Trobada Llatinoamericana de Guaridores. Fundadora d’organitzacions feministes autonomes a Hondures.

El 17 d’octubre de 16 a 18:30h

A La Repartidora (C/ Del Reverend Rafael Tramoyeres, 8, València)

Més informació properament.

Details

Date:
17 October
Time:
16:00 - 18:30

Details

Date:
17 October
Time:
16:00 - 18:30